Spydeberg – Gamle veistasjon

Eiendommen er sentralt beliggende i Hollebøltangen Næringspark kun få minutter fra Spydeberg sentrum. Veletablert næringspark med flere store lokale aktører. Området ligger sentralt i forhold til nye E18 og er spesielt godt egnet for industri-, import-, service- og håndverksbedrifter som ønsker god
kommunikasjon. Kun 5 minutter til Askim og 35 minutter til Oslo.

Bygg 1 (132 kvm): Kontorbygg med 4 kontorer og fellesareal.
Bygg 2 (575 kvm): Kontor, spiserom, wc, garderobe, verksted, vaskehall og garasjer.
Bygg 3 (300 kvm): Kjøle-/fryselager. Kontorbygning inneholder 4 kontorer og fellesarealer.
Kjøkkeninnredning i to av rommene.
Næringsbygg med kontorlokaler, spiserom, wc, garderobe og mesanin for lagring. I samme bygg ligger verksted, vaskehall og 5 garasjer. Tilsammen 9 leddporter byttet i 2012. Lastehus inndelt i senere tid med 4 lasterom hvor kjøle- og fryselager er bygget på innsiden av yttervegger.

Areal: 1.007 m2
Tomt: 18.084 m2

Spydeberg – Gamle veistasjon

Type lokaler: , , ,

Areal: 1007 m²

Byggeår: 1992

Leietakere: